Kundenummer eller e-postadresse Passord [Glemt passord?]
Startside bestilling  |   Produkter  |   Bli kunde  |   Vilkår  |   Team  |   Om oss

Rask, raskere, raskest.

Vår forretningsidé

Bedriften startet 1998 ut i fra en forretningsidé. Mange bedrifter har fra tid til annen behov for mindre skiltserier for merking. De skiltprodusentene som fantes på markedet var ofte små, og de levde ikke kun av å fremstille plastskilt. Det fantes også noen store produsenter, men disse manglet utstyret til å fremstille skilt i mindre serier. Et annet problem var å kunne bestille skilt på en effektiv måte. På veien mellom ordre og levering kunne mye gå feil.

Neste utfordring var leveringstidene. Ved installasjon av et anlegg er det ofte først når det begynner å bli ferdig at man har underlag for å bestille merking og skilting. Dette innebærer at det er svært viktig med rask bestilling, produksjon og levering.

Forretningsidéen

Kunden logger inn på skiltdirect.no og skaper sine skilt og tagt direkte på nettet. All prosjektinformasjon lagres på SkiltDirects nettside og finnes tilgjengelig fra enhver datamaskin, hvor du enn befinner deg i verden. Vårt system håndterer alle data, og vi har også redundans på alle system. Dette sammen med en effektiv produksjon gjør at vi kan håndtere både små og meget store bestillinger med høy leveringssikkerhet. Vi sender skiltene samme dag som vi mottar ordren, forutsatt at bestillingen kommer inn før kl. 14:00.

Velkommen til SkiltDirect.SkiltDirect AS - Miljøpolicy

Vi bestreber oss alltid på å velge de mest miljøvennlige produktene og de mest effektive arbeidsmetodene i vår virksomhet.

Eksempler på tiltak
- spare energi
- sortere avfall
- samordne transporter
- sende fakturaer via e-post
- gjenbruke esker, emballasje og innpakkingsmateriale

SkiltDirect AS    Balder allé 2    2060 Gardermoen    21 07 55 07     post@skiltdirect.no

© SkiltDirect AS. Rev. 2.887.