Kundenummer eller e-postadresse Passord [Glemt passord?]
Startside bestilling  |   Produkter  |   Bli kunde  |   Vilkår  |   Team  |   Om oss

Salgsvilkår

Leveringstid

Skilt som bestilles i noen av våre web-verktøy produseres og sendes vanligvis samme dag. Leveringstiden er 1-2 dager. Ved bestilling på annen måte, f.eks. med Excel, Word, PDF eller lignende, vil leveransen vanligvis ta ytterligere en dag. Faktura- og leveringsadresse skal alltid oppgis ved bestilling på annen måte enn via web-verktøyet. Huske å spesifisere mulig boks-adresse ved levering av brev, og gateadresse ved levering av pakker.

Garanti-Kvalitet

SkiltDirect følger kjøpslovens regler. Graverte skilt i plastlaminat er UV-bestandig og godkjent for bruk utendørs. Metallskilt er i produsert av syrefast rustfritt stål.
Oansett skilttype vil vi på SkiltDirect gjør vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd med oss.

Rabatter

Ved bestilling via web-verktøyet og ordreverdien overstiger kr 1000,- gis 10 % rabatt. For en ordreverdi over kr 2000,- gis 15 % rabatt. Be gjerne om et pristilbud ved større volumer.

Betalingsvilkår

Betalingsvilkår er 30 dager netto på faktura. Faktura sendes ved e-post eller EHF. Laveste debitering er 100,- / skiltbestilling, det går utmerket å kjøpe skilt for et lavere beløp, men vi debiterer denne summen. Alle priser er i NOK eksklusive merverdiavgift og frakt.

Debitert arbeidstid

Vi tar selvsagt imot alle typer bestillinger som f.eks. Excel, Word, Corel Draw, PDF, DWG mm. Imidlertid tilkommer det en redigeringsavgift på kr 200,- for alle bestillinger som kommer inn på annen måte enn direkte via web-verktøyet. Ved mer omfattende redigering debiteres kr 550,- per time.

Fraktkostnader

Vi beregner enhetsfrakt i henhold til følgende:
Brev fra Posten, kr 79,- for frakt og emballasje.
Bring bedriftspakke, kr 189,- for frakt og emballasje.
UPS pakke, kr 459,- for frakt og emballasje.
På den måten vil du som kunde alltid vite hva frakten vil bli allerede ved bestilling.

Håndtering av personopplysningern

Vi samler bare inn de data vi trenger for å kontakta dere i henhold til kommunikasjon mellom dere som kunde og oss som leverantør. Ved å melde deg inn som kunde hos SkiltDirect aksepterer dere disse vilkårene og samtykker i å motta direkte informasjon fra oss, så som ordrebekreftelser og informasjon om aktuelle produkter og tjenester.

Reklamasjon

Dersom en levering av en eller annen grunn ikke skulle overensstemme med bestillingen, tar vi selvsagt ansvar for dette og forsøker først og fremst å sende en ny levering i henhold til prinsippet "gjør om, gjør rett". Hvis vi ikke klarer å rette problemet krediterer vi 100 % av skiltkostnaden.
SkiltDirect AS    Balder allé 2    2060 Gardermoen    21 07 55 07     post@skiltdirect.no

© SkiltDirect AS. Rev. 2.887.